Sedmnáctka nestačila na místo v první desítce!

Autor: Roman - Radíkov (romik@firesport.cz), Téma: Extraliga ČR
Vydáno dne 17. 06. 2005 (3207 přečtení)




Jelikož jsme se extraligy o minulém víkendu nezúčastnil, tak díky hanysovi za článek. Po deštivé noci se Trnov probudil do slunečného dne. Základna na betonu, pak mírně se svažující travnatá dráha. Časomíra z Černovíru. To vše slibovalo velmi kvalitní další kolo extraligového seriálu, které se konalo 12.6.2005.

Všem bylo jasné, že kdo chce pořádně zabodovat, musí předvést čas pod 18s. Celkově se to povedlo 11 družstvům!! Nejlépe však zaútočily Petrovice. Po nezdařeném předešlem dni předvedli čas hodný mistrů 17,23. Ale i další časy byly skvělé. Žďár taky nezaváhal a časem 17,43 obsadili druhou příčku. Vacenovice o sobě tvrdí, že zrají jako víno a taky to tak je, 17,54 a třetí příčka. Pro Plumlov byl tento víkend \"bramborový\". Čtvrté místo za čas 17,59. O svých kvalitách přesvědčily i Bolatice (17,67). Byly však k vidění i nezdary. Bašnice nedokončily svůj pokus pro nezapojený rozdělovač. Také se nedařilo Beneticím.

V ženské kategorii se závod vrátil do takřka zaběhnutých kolejí. Vyhrály holky z Výčap časem 17,13. V těsném závěsu se umístily Kunovice (17,75). A třetí příčku si pro sebe vybojovala děvčata z Nevcehlí časem 18,55.

Soutěž to byla kvalitní. Skvělou práci odvedl komentátor celého dne. Ten svým přehledem a znalostmi perfektně uvedl každé družstvo. Celá soutěž měla spád a zbytečně se neprodlužovala. A hlavně bylo skvělé počasí. Což byla po loňsku příjemná změna:))