Memoriál Josefa Honse v Petrovicích vyhrál Urbanov za 16.90s v nabité konkurenci

Autor: Jirka - Hvězdoňovice (JJDragoun@seznam.cz), Téma: Třebíčská okresní liga
Vydáno dne 25. 06. 2006 (5412 přečtení)




V nedělu 18.6.2006 se sjela Třebíčská liga na druhé kolo do Petrovic, kde se za krásného letního počasí konal 4. ročník Memoriálu Josefa Honse. Díky počasí se bylo na co dívat a to nejen na požární útoky a tak si každý divák přišel jistě na své...

Do Petrovic přijelo 24 družstev a to nejen z Třebíčska, ale stejně jako do Okříšek přijeli kluci ze Žďáru a zatrénovat si přijel i Plumlov no a tradičně Jihlavské trio Urbanov – Nevcehle – Sedlejov, takto nabitá soupiska slibovala opravdu pěkné závody, kor když na závěr soutěže nastoupilo domácí áčko.

Po zahájení soutěže mužů padaly časy nad hranicí 18. sekund až do startovního čísla 7 které měli Litovany, které velmi pěkně rozběhlý útok dokončily v čase 17.95s což stačilo na 6. místo a kluci tak skončili těsně před branami finále. Hned po nich se chystal Urbanov a nutno říct že kluci opět ukázali že když se chce tak to jde, časem 16.90s vytvořili osobáčka a vyhráli základní kolo.

Další z favoritů přišel na start jako 14. Plumlov, o tom že umí, nenechali neznalé na pochybách a dali velmi pěkný čas 17.38s, což stačilo na 3. místo. Jako 18. šel na start z Okšíšek 6. Žďár a polepšil si časem 17.53s a zařadil se na 4. místo. Hned po nich nastala tří útoková smůla, kterou začaly Hvězdoňovice po problémech na rozdělovači, po nich Čechtín s „košem ve vodě“ a Předín s problémem na savicích a pomalé vodě. Hned po tomto trojlístku přišly na start 22. Nevcehle a s nejrychlejším košíkem dosáhly času 17.21s a 2. místo. Soutěž pak uzavíral domácí černý kůň s časem 17.79s a 5. místo v základním kole a plný bodový zisk do Třebíčské ligy a s plným bodovým ziskem vedou ligu.

Ve finále pak jako první nastoupily domácí a hned časem 17.02s rozhodli o vítězství ve finále se skvělými 16.66s na levém proudu a po té co doběhl Urbanov, kterému se již tak nevedlo, mohli domácí začít slavit.

V soutěži žen jako první nastoupily ženy z Okříšek, které doma zvítězily a v Petrovicích chtěly svůj výkon zopakovat, což se povedlo a časem19.76s vyhrály s tím, že pravá proudařka ukázala mezi ženami nejrychlejší terč dne 18.82s, pěkný útok předvedly i Heraltice a Čechtín, Dle představ se nevedlo holkám z Nevcehle a mladému družstvu z Výčap kterým se nevedlo na levém proudu, jinak to byl pěkný útok s časem 19.85s na pravém proudu.

Na závěr soutěže se konalo symbolické finále žen v lovení kapra Pepíka, holky z Okříšek neponechali nic náhodě a opět v zastoupení Káje zvítězili, následně potem mohla vypuknout soutěž Miss mokré tričko, ale bohužel.... snad za rok

Tímto tedy skončil Memoriál Josefa Honse v Petrovicích, soutěž byla pořadatelsky perfektně zvládnutá. Další kolo Třebíčské ligy se bude konat  v sobotu 1.7. v Čechtíně na koupališti a myslím že Vás za kluky z Čechtína můžu srdečně pozvat, příjezd tradičně do 13:00 hod.