Pustkovec vítězí v Bolaticích

Autor: HONZA M. Neplachovice OP (honza.maly@centrum.cz), Téma: Moravskoslezský Pohár
Vydáno dne 11. 08. 2006 (1879 přečtení)




Extraliga a Moravskoslezský pohár podruhé na jednom hřišti. To byl nedělní závod v Bolaticích v neděli 6. srpna 2006. Bolatice pořádaly Extraligu poprvé a doufám, že byli všichni spokojeni. Počasí vypadalo všelijak, ale podstatnou část závodu nepršelo. Soutěž byla ozdobena skvělým výkonem Úherců (16,90).

     Pokud budu posuzovat opět pouze z pohledu družstev započítávaných do MSP, tak se závod nejlépe vydařil Pustkovci. Druhou příčku po chybě na pravém proudu vybojovali domácí borci. A třetí si odvezl za pěkný výkon Sádek. Určitě se i velmi povedl útok družstvu z Heřmanic ( 19,83). Ostatní výsledky již v přímém porovnání s výkony extraligových týmů, patřily k těm průměrným. Ale jak jsem již psal v předešlém článku, je to velká škola a dík za to. V ženské kategorii se vše vrátilo do starých kolejí. První Mladecko druhé Hněvošice a třetí s velkým časovým odstupem Heřmanice.

 

     Do konce letošního ročníku již zbývají pouze tři kola. V mužské i ženské kategorii se již pozvolna rýsují vítězové. Pokud neudělají fatální chyby, tak je vše jasné. Ovšem tuhé boje se v obou kategoriích svádějí o třetí příčku. Nic ještě není definitivní a čeká nás zajímavá koncovka MSP 2006.