Kalendář SDH Chrášťany - Ladies

Autor: Roman - Radíkov (romik@firesport.cz), Téma: Ostatní
Vydáno dne 05. 12. 2011 (7043 přečtení)




Opět po roce nejen fanouškům chrášťanských hasiček, ale všem příznivcům hasičského sportu nabízíme ojedinělou možnost, pořídit si tematický nástěnný kalendář.

Děvčata letos dohodila hadice i stud a nafotila odvážný kalendář po úspěšném loňském „modelu“, a tím si něco málo přivydělat na novou mašinu a hadice.

Hotový kalendář je formátu cca 45x32cm a obsahuje 13 zajímavých stran. 7 listů je věnováno vždy jedné z děvčat a ostatní jsou společné. Oproti loňské černobílé variantě jsme letos zvolily barevnou a všechna děvčata se „uvelebila“ na gauči a to bez hadic a treter. Velký dík patří zejména fotografovi Janu Korychovi.

 

video ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=boqfis8679w

Pokud byste měli zájem o tento počin a tím podpořit snahu Ladies, můžete si  tento mírně lechtivý kalendář pořídit. Kalendář nebude samozřejmě volně v prodeji a tisknout se bude jen požadované množství dle poptávky.

 

Cena kalendáře byla stanovena dle nároku na výrobu a tisk stanovena na 250,-. Případní zájemci mohou kalendář objednávat na emailu info@sdhchrastany.cz nebolenicka.zemanova@centrum.cz