VC OSH UH pro rok 2012 otevřena!!!

Autor: Petr Kropáč (petrhori@seznam.cz), Téma: VC Uherské Hradiště
Vydáno dne 20. 04. 2012 (4221 přečtení)




Tak jaro nám klepe na dveře první soutěž zařazena do VC UH je již v sobotu 28. dubna v 10:00hod v Kunovicích, a tak bych vás chtěl informovat, že v roce 2012 veškeré info ohledně VC OSH Uh. Hradiště bude na novém webu. A to na http://vcuh.firesport.eu

 Ale aspoň zde se pokusím vypsat pár změn v pravidlech pro letošní rok.

Podmínky soutěže:
1. Soutěž je organizována pro všechna družstva mužů SDH, které zaplatí vstupní poplatek ve výši 250,-Kč. Tento poplatek nenahrazuje standardní startovné na soutěži. Přihlásit se mohou i družstva z jiných okresů než okresu Uherské Hradiště.
4. Každé družstvo, které chce být zařazeno do „VC OSH ČMS UH“ musí zaplatit vstupní poplatek ve výši 250,- Kč poštovní poukázkou nebo osobně na OSH Uh. Hradiště. Uzávěrka kategorie žen i mužůbude dne 24. 6. 2012na pohárové soutěži ve Véskách, přičemž se budou počítat  výsledky ze všech soutěží zařazených do VC                                                                                                      
Doklad o zaplacení startovného slouží zároveň jako přihláška. Finanční prostředky budou v plné výši použity na zakoupení věcných cen pro družstva, která se umístí na 1. -3. nebo 1. – 5. místě (podle počtu přihlášených družstev).
Technické podmínky:
  • proudnice „C“ vlastní, průměr výstřikové hubice 12,4 – 13mmProudnice se může dotýkat země
 
  • Na čerpadle může být namontován přechod pro šroubení s „O“ kroužky
28.  Při soutěžích, kterých se zúčastní družstva z jiných okresů se hodnotí pouze ta družstva, která zaplatí vstupní poplatek do VC OSH Uherské Hradiště ke dni 24. 6. 2012 v dosaženém pořadí.
 
Kompletní pravidla samozřejmě naleznete na novém webu http://vcuh.firesport.eu

Ale aspon zde se pokusím vypsat pár zmněn v pravidlech pro letošní rok.

Podmínky soutěže :

1.Soutěž je organizována pro všechna družstva mužů SDH, které zaplatí vstupní poplatek ve výši 250,-Kč. Tento poplatek nenahrazuje standardní startovné na soutěži. Přihlásit se mohou i družstva z jiných okresů než okresu Uherské Hradiště.

4.Každé družstvo, které chce být zařazeno do „VC OSH ČMS UH“ musí zaplatit vstupní poplatek ve výši 250,- Kč poštovní poukázkou nebo osobně na OSH Uh. Hradiště. Uzávěrka kategorie žen i mužů bude dne 24.6.2012 na pohárové soutěži ve Véskách, přičemž se budou počítat  výsledky ze všech soutěží zařazených do VC                                                                                                      
Doklad o zaplacení startovného slouží zároveň jako přihláška. Finanční prostředky budou v plné výši použity na zakoupení věcných cen pro družstva, která se umístí na 1.-3. nebo 1. – 5. místě (podle počtu přihlášených družstev).

Technické podmínky :

 

  • proudnice „C“ vlastní, průměr výstřikové hubice 12,4 – 13mm Proudnice se může dotýkat země

 

  • Na čerpadle může být namontován přechod pro šroubení s „O“ kroužky

28. Při soutěžích, kterých se zúčastní družstva z jiných okresů se hodnotí pouze ta družstva, která zaplatí vstupní poplatek do VC OSH Uherské Hradiště ke dni 24.6.2012 v dosaženém pořadí.

 

Kompletní pravidla samozřejmě naleznete na novém webu http://vcuh.firesport.eu