Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 15 (z celkem 101 nalezených)    

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|90-105|

Rekordní účast družstev v Radíkově
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 28.06.2004)
Již v sobotu večer přejelo několik družstev do Radíkova, dějiště nedělního závodu extraligy.  Původní plán promítat na plátno loňskou kazetu z extraligy byl posunut kvůli fotbalovému zápasu Švédsko-Nizozemí až na pozdější noční hodinu. Promítání zpestřil svým hodně povedeným čtyřminutovým klipem Radek Viej z Lubna.
Plumlov kraloval víkendové extralize
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 28.06.2004)
Další dva závody extraligy se uplynulý víkend konaly v okrese Přerov. Již tradičně sobota patřila závodu v Opatovicích a nedělního závodu se pořadatelsky zhostili radíkovští hasiči. Letos čekala na závodníky v sobotním klání změna v důsledku terénních úprav a nového osetí hřiště v Opatovicích.
Pozvánka na extraligu do Radíkova
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 23.06.2004)
V neděli 27. června se koná v hasičkém areálu v Radíkově 6. závod Extraligy ČR v požárním útoku a zároveň Velké ceny OSH-ČMS Přerov. Srdečně zveme všechny, kteří chtějí změřit síly s nejlepšími extraligovými družstvy. V sobotu se koná extraliga v Opatovicích, což je ve stejném okrese jako Radíkov. Večer chystáme projekci z extraligy 2003, takže se nudit nebudete. Předpověď počasí je velice příznivá, takže přespání bude v pohodě.
Do Plumlova se sjelo 56 družstev
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 23.06.2004)
Již v sobotu večer se sjelo početné zastoupení družstev do Plumlova a podle diskuze stálo přespání v Plumlově zato. Oproti sobotě se pokazilo počasí, ale na účasti družstev to vůbec nebylo znát. Soutěže se zúčastnilo 46 družstev mužů a 10 družstev žen.
Neskutečně vyrovnané souboje v Břevenci
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 22.06.2004)
Po třítýdenní pauze pokračoval 19. června 2004 seriál extraligových závodů v Břevenci. Jak již úvodní 2 závody naznačily vyrovnanost letošních účastníků extraligy, závod v Břevenci byl potvrzením urputných soubojů mezi jednotlivými družstvy. Závodu se zúčastnilo 33 družstev mužů a 7 družstev žen.
Pozvánka na extraligu do Břevence a Plumlova
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 17.06.2004)
Blíží se nám víkend a jistě jste všichni zaregistrovali víkendové závody extraligy. V sobotu se můžete utkat s nejlepšími družstvy Extraligy ČR v PÚ v Břevenci - OL více se dozvíte na www.sdhbrevenec.com. Sobotní večer pak můžete ztrávit v Plumlově u velkoplošné obrazovky  sledováním zápasu našich borců na Euru 2004. V neděli pak pokračuje seriál extraligy v Plumlově - PV. Startovní pořadí průběžně píše Ríša a vypadá to na solidní účast.
Návrat extraligy do Trnova
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 23.05.2004)
V roce 1997 naposledy pořádali trnovští hasiči extraligu, tehdy ještě na nástřikové terče. Loni si zkusili Top Fifteen Cup - soutěž pro vybraná družstva, která si mohla vyzkoušet zdejší dobře připravený trávník. Teplota se v neděli pohybovala okolo 5 stupňů Celsia.
9. ročník Extraligy ČR v PÚ zahájen
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 22.05.2004)
22. května byla již tradičně v Brněnenci zahájena Extraliga ČR v požárním útoku. Letos se za nezvykle chladného počasí sjelo do Brněnce 34 družstev mužů a 13 družstev žen. Jako druzí startující parádně rozjeli soutěž kluci z Letohradu Kunčic, kteří vyrovnaným sražením terčů 17,87L a 17,92P stanovili laťku vysoko pro ostatní družstva.
Výzva pro zájemce o pořádání Extraligy 2004
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 07.10.2003)
Výzva pro zájemce o pořádání Extraligy ČR v PÚ 2004. Uzávěrka žádostí bude 30.10.2003. Žádosti je třeba zasílat na sídlo EXTRALIGY t.j.: EXTRALIGA ČR v požárním útoku, 696 06 Vacenovice 130. Podmínky pro pořadatele najdete zde.
V Kunčicích kralovali domácí
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 01.09.2003)
Na poslední extraligu se sjelo 42 družstev mužů a 19 družstev žen, což je největší účast letošního ročníku. I přes velký počet družstev, pořadatelé zvládli svou roli bez problémů a vytvořili tím velmi dobré podmínky pro startující družstva.
Petrovice se staly vítězem extraligy
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 26.08.2003)
Předposlední soutěží extraligy Petrovice definitvně rozhodly o svém vítězství v Extralize České republiky v požárním útoku. Druhou příčku stejně jako v předchozích letech obhájilo družstvo Radíkova. Boj o třetí místo bude ještě pokračovat finálovým závodem v Letohradě Kunčicích.
Nový rekord tratě ve Výčapech
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 25.08.2003)
Po roční přestávce se extraliga opět vrátila do Výčap. Na soutěžící čekala těžká trať do kopce s Petrovickou časomírou. Do Výčap se sjelo 24 družstev mužů a 10 družstev žen, tedy naprosto stejně jako před dvěmi lety. Soutěž slušně rozjel Petrov časem 18,26s.
Extraliga v Nové Vsi
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 17.08.2003)
Za slunného počasí se do Ostravy Nové Vsi sjelo 23 družstev mužů a 8 družstev žen. Škoda, že tento závod zůstal samotný, což jistě mělo za následek nižší účast družstev. To ale na kvalitě výkonů nic neubralo.
Pozvánka na extraligu v Nové Vsi
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 12.08.2003)
Nadcházející víkend se koná další závod extraligy v Ostravě Nové Vsi. Běhá se na asfaltě, takže se jedná o velice rychloou trať, kde budou padat výborné časy. Pozvánka je zde. Na cestě zpět se můžete zastavit ve Staré Vsi - FM, kde se bude soutěžit na 2B a rovněž asfaltovém povrchu. Pozvánku stahujte zde.
V Babicích padl nový rekord tratě
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 10.08.2003)
Druhý den se přejelo do Babic, které leží jen o pár kilometrů vedle v sousedním okrese Vsetín. Na závodníky čekala skvěle připravená trať, na které bylo radost běhat. Travička byla střižena na nejnižší možnou míru.

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|90-105|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů