Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 11 (z celkem 101 nalezených)    

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|90-105|

Extraliga v Úhercích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 25.07.2002)
Mezi pořadately extraligy se nově objevily Úherce, jejichž družstvo již v minulých letech sbíralo zkušenosti na extraligových závodech. V loňském roce se této soutěže zúčastnily extraligová družstva z Moravy, aby mohly podat reference o této soutěži na schůzi extraligy, kde se rozhoduje o pořádání soutěží.
Extraliga v Mistřicích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 16.07.2002)
Den po Vacenovicích se většina družstev přesunula do Mistřic. Počet startujích byl tedy velice podobný jako v sobotu. Celkem 34 družstev mužů a 9 družstev žen. I vacenovická časomíra se přesunula do Mistřic. Bohužel se objevily tytéž problémy se startovací pistolí jako den předem. Pro nejlepší družstva čekalo mnoho hodnotných cen a velký putovní pohár.
Extraliga - Vacenovice
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 15.07.2002)
Extraliga se rychle přehoupla do druhé půlky a již zde máme další dvojkolo. V sobotu se do Vacenovic sjelo 32 družstev mužů a 9 družstev žen. Soutěžilo se na tradičně dobře připravené trati. Časomíra byla stejná jako v Mikulovicích. Výsledky byly zobrazovány na dvou displejích a rovněž zaznamenává časy sražení každého terče zvlášť.
Sedmnáctkové žně v Petrovicích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 13.07.2002)
Většina družstev, která byla v Mikulovicích, přejela ještě v sobotu do Petrovic a pro zkrácení dlouhé chvíle uspořádali Petrovičtí už v sobotu soutěž na 2B. Motivace určitě byla, protože výhrou bylo 4 piv, 7 kuřat atd. Domácí zahájili časem 15,71s. Časy byly vyrovnané a za domácí se zařadili kluci z Nevcehle útokem za 15,73s.
17,24 na extralize v Mikulovicích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 12.07.2002)
Uplynulý víkend se Extraliga ČR v požárním útoku přesunula do okresu Třebíč, kde se pořadatelství zhostily Mikulovice a Petrovice. Počasí se nadmíru vydařilo a v Mikulovicích nás čekala dobře připravená trať. Startovalo se z asfaltu, který pokračoval ještě několik metrů za základnou směrem k terčům. Mikulovice již extraligu pořádaly před několika lety a běhaly se zde tehdy pomalejší časy, protože je trať mírně do kopce.
Extraliga v Radíkově
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 04.07.2002)
V neděli pokračovala extraliga šestým závodem v Radíkově, kde se sjelo ještě o něco více družstev než předešlý den. Přesně 43 družstev mužů a 14 družstev žen, v součtu stejný počet jako v předešlém roce. Startovní číslo jedna tentokrát nepřineslo štěsí klukům z Letohradu Kunčic, když po chybě při spojování rozdělovače nakonec nedokončili.
Extraliga v Opatovicích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 03.07.2002)
Po čtrnáctidenní pauze se závody extraligy přesunuly do okresu Přerov, konkrétně do Opatovic a Radíkova. Účast družstev na obou soutěžích byla vysoká. Soutěž v Opatovicích se koná již 36 rokem. Do Opatovic se sjelo 41 družstev mužů a 13 družstev žen. Pořadatelé dobře připravili trať, která byla s převýšením asi 1 metr. Soutěžilo se na fotbalovém hřišti a na trati nebylo znát, že v pátek skoro celý den pršelo.
Extraliga v Plumlově
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 18.06.2002)
V neděli na Plumlově se očekávaly ještě lepší časy než v Ostravě Nové Vsi, protože se zde trať mírně svažuje z kopce. Domácí měli tentokrát smůlu na časomíry, protože jejich vlastní se pokazila ještě před začátkem soutěže a museli zajistit rezervní časomíru z Dětkovic.
Extraliga v Ostravě Nové Vsi
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 16.06.2002)
Za slunečného počasí se do Ostravy Nové Vsi sjelo 31 družstev mužů a 6 družstev žen. Soutěžilo se na asfaltovém povrchu před hasičárnou, což slibovalo slušné časy, které se v Ostravě vždycky běhaly. Rovněž konkurence se sjela do Ostravy velice dobrá. Startování zajišťoval Rosťa Mikulášek z Ostravy, který si dobře pohlídal ulité starty. Letos si družstva dávali pozor a tak si nikdo nemusel sbalit nářadí po dvou špatných startech.
Extraliga v Bojkovicích
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 10.06.2002)
Jelikož se zde pořádala extraligová soutěž poprvé, všichni byli jistě zvědaví, jak se pořadatelé tohoto úkolu zhostí. Za zamračeného dopoledne se do Krhova, kde se soutěž fyzicky konala, se sjelo 35 družstev mužů a 9 družstev žen.
       Soutěžilo se na travnatém hřišti, prostor kolem základny byl vybetonovaný. Od stroje první dvě hadice B byla trať mírně z kopce, od rozdělovače pak do kopce.
První závod extraligy v Brněnci
(Roman - Radíkov, Extraliga ČR, 26.05.2002)
Za pěkného počasí se sjelo na první extraligový závod 30 družstev mužů a 9 družstev žen. Startovní pole postrádalo několik dobrých družstev, které se v loňském roce pravidelně zúčastňovaly celého seriálu soutěží. Jsou to družstva Výčap, Opatovic, Velkých Hoštic, Milenov, Hranice a další.

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|90-105|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů