Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 15 (z celkem 35 nalezených)    

|0-15|15-30|30-45|

V Okříškách body i sele do Čechtína
(Jirka - Hvězdoňovice, Třebíčská okresní liga, 14.06.2005)
Na druhé kolo Třebíčské ligy 2005 se sjela družstva ke koupališti v Okříškách, zúčastnilo se 21 družstev mužů a 6 družstev žen, počasí se konečně umoudřilo a tak jsme mohli vidět velmi pěkné útoky, i do \"mírného kopce\".
Kalendář soutěží okresu Třebíč - 2005
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 29.04.2005)
Ve čtvrtek 28.4.05 proběhla schůze velitelů soutěžních družstev. Odhlasovaly se soutěže které budou zařazeny do hodnocení Třebíčské okresní ligy. Jedinou, ale podstatnou změnou v pravidlech je povolení používání úzkých hadic B65 - 100mm, C42 - 65mm
Na závěr ligy přijelo 33 družstev do Sokolí a bylo se na co dívat!
(Jirka - Hvězdoňovice, Třebíčská okresní liga, 01.09.2004)
29. srpna se konal 4. ročník memoriálu Luboše Švaříčka, byla to poslední soutěž započítávaná do Třebíčské okresní ligy. Přijelo 27 družstev mužů a 6 družstev žen (tímto počtem byl překonán i Letohrad Kunčice). Povrch tratě i okolí základny byl perfektně upraven jen běh zhoršoval dost měkký terén.
V Hrotovicích kralovaly Okříšky
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 09.08.2004)
Předposlední kolo ligy se konalo o víkendu na rovné rychlé trati v Hrotovicích. Tentokrát přijelo 18 družstev mužů a 3 družstva žen. K vidění byly velmi rychlé útoky. Čas Okříšek 18.57s mluví za vše.
Vrchařská prémie v Litovanech
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 02.08.2004)
Do Litovan se letos sjelo dvacet družstev mužů a tři družstva žen. Tento závod lze bez nadsázky označit jako vrchařskou prémii, neboť převýšení je opravdu citelné. Nejtěžší závod sezóny měl opět zajímavý průběh. Bodové rozdíly se snížily a vše je stále otevřené...
Kožichovice ovládl Čechtín
(Jirka - Hvězdoňovice, Třebíčská okresní liga, 23.07.2004)
Dne 18.7.2004 se sjela Třebíčská liga do Kožichovic, na druhý ročník soutěže. S příjezdem na soutěž mírně poprchávalo, ale nakonec se počasí umoudřilo a soutěž proběhla za velmi horkého počasí. Sešlo se 21 družstev mužů a 5 družstev žen. Trať byla do mírného kopečka a trochu hrbolatá.
Překvapivě vše pro Hvězdoňovice
(Jirka - Hvězdoňovice, Třebíčská okresní liga, 21.07.2004)
Dne 11.7.2004 se ve Svatoslavi konal 10. ročník soutěže o pohár SDH Svatoslav, na již tradičně pěkném terénu se sešlo 18 družstev mužů a 5 družstev žen. Mezi muži to byli tradiční účastníci Třebíčské ligy, mezi favority patřili Okříšky a Kožichovice, kteří si to jistě rozdaj o letošní prvenství v letošní lize. Mezi ženami se čekalo jestli ženy z Okříšek obhájí výborný čas z předešlého kola na Chlumě 20:78, kterým začínají konkurovat ženám z Radonína.
Na Chlumu vyhrála obě družstva Okříšek
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 14.07.2004)
Letošní závody na Chlumu se nesly ve znamení pomalejších časů, než na které jsme zvyklí z ostatních soutěží. V základním kole padly jen dvě devatenáctky a dvě dvacítky, ostatní časy přesahovaly hranici 21s. Vliv na dosahované časy měl i boční vítr přicházející z přilehlého pole. Výhodu měli družstva které šly v první polovině závodu, ve které byl vítr o něco slabší.
Soutěž v Čechtíně ovládly Okříšky
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 28.06.2004)
Do Čechtína se tentokrát sjelo 19 družstev mužů a 3 družstva žen. Poprvé a doufejme, že ne naposled přijely Benetice a netradičně také HZS Třebíč který nebyl zahrnut do bodování ligy. Soutěžilo se na nové dráze v areálu koupaliště a fotbalového hřiště, trať byla rovná, od rozdělovače mírně do kopce.
Třetí kolo ligy zavítalo do Okříšek
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 21.06.2004)
Soutěž v Okříškách byla letos zařazena poprvé do seriálu soutěží Třebíčské okresní ligy. Na startu se sešlo 16 družstev mužů a 4 družstva žen. Trať s převýšením 1,2m ( stoupání začíná na úrovni rozdělovače ) dokonale prověřila proudaře
V Petrovicích braly body Kožichovice, sele Pánská Lhota
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 16.06.2004)
6.6. v Petrovicích proběhl druhý ročník memoriálu Josefa Honse. Na startu se seřadilo 24 družstev mužů a 5 družstev žen. Poprvé se v Třebíčské Okresní lize představilo družstvo Květinova z okresu Havlíčkův Brod. Konkurence byla opravdu velká proto všichni museli jít “ naplno ” Soutěži v Petrovicích předcházely sobotní závody v Nevcehli ( vítěz Nevcehle ) a Štěměchách ( vítěz Okříšky ) a kácení májky ve Hvězdoňovicích, na výsledcích však únava nebyla znát.
Sokolí do starého železa rozhodně nepatří!
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 19.05.2004)
Nedělní odpoledne v Přibyslavicích bylo dějištěm prvního kola Třebíčské okresní ligy. Na start se postavilo 21 družstev mužů a 5 družstev žen z Třebíčského i Jihlavského okresu. Rovná nakrátko posečená trať slibovala dobré časy, naopak pro mnohé první závod sezóny mohl znamenat jen průměrný výkon. Osm družstev se dostalo pod 20s. což na začátek sezóny není vůbec špatné, dá se ale očekávat, že časy nejlepších družstev v letošní sezóně budou dosahovat hodnoty 18s.
Kalendář soutěží okresu Třebíč
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 01.04.2004)
Ve středu se konala schůze velitelů soutěžních družstev, doladili se poslední nejasnosti kolem okresní ligy. Z jednání vzešly konečné termíny ligy a drobné změny. V letošním roce mají i ženy a dívky svoji ligu a budou hodnoceny podobně jako muži. Novinkou je i možnost opření proudnice o zem, bohužel úzké hadice neprošly, takže zůstávají široké. Laminátový koš je povolen pouze má-li atest. Mezi pořadateli se objevili dva nováčci - Čechtín a Okříšky.
Okříšky zvítězily nejtěsnějším rozdílem 0.01s
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 17.08.2003)
7. kolo Třebíčské okresní ligy se konalo v Hrotovicích, pod názvem \" O pohár města Hrotovice \" Druhá polovina prázdnin, a s ní spojené dovolené, zřejmě zapříčinily účast pohých jedenácti družstev. Soutěž se konala na náměstí mezi rybníkem a kaštanovou alejí. Závodní dráha byla upravená, zavlažená a rovná.
Petrovice hodily rukavici, sebraly ji Kožichovice
(Radek-Okříšky, Třebíčská okresní liga, 10.08.2003)
Další kolo Třebíčské okresní ligy se konalo na druhéhé straně okresu, a to v Litovanech. Na soutěž přijelo čtrnáct družstev z blízkého i vzdálenějšího okolí. Kdo neznal místní dráhu, byl po příjezdu doslova šokován. Terče byly o 2-2,5 metru výš než základna.

|0-15|15-30|30-45|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů