Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 15 (z celkem 84 nalezených)    

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|

Milotice vezou z Horního Újezdu double
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 25.08.2006)
Na sluncem prosvícený, předposlední červencový víkend připravili hasiči z Horního Újezdu bohatý program pro hasičská družstva i pro zapálené jednotlivce. V sobotu uspořádali pod patronací Velké ceny OSH Přerov pohárovou soutěž v požárním útoku, v neděli pak  historicky první ročník „Ójezdského stovkování“ v disciplíně 100m překážek. Sobotních závodů v požárním útoku, které byly především v kategorii mužů nesmírně vyrovnané. Se zúčastnilo 21 družstev mužů a 9 družstev žen.
Valšovice se v Ústí dočkaly prvního vítězství
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 23.08.2006)
Jarní obleva na řece Bečvě znamenala pohromu pro fotbalová hřiště v Ústí u Hranic a doslova je zasypala hromadami ledových ker. V Ústí se však o místní sportovní areál dobře starali, a 16. července bylo vše perfektně nachystané na hasičskou soutěž v požárním útoku, která byla druhým rokem zařazena do memoriálu Leopolda Koutného. Soutěže s velkou diváckou kulisou, se zúčastnilo 18 družstev mužů a 9 družstev žen. Ve stejný den se konala soutěž Extraligy ČR v požárním útoku v Plumlově na Prostějovsku. Ve startovním poli tak opět chyběl Radíkov a některá další kvalitní družstva ze střední Moravy, která by jinak rozšířila řady soutěžících.
Velká cena v Paršovicích nabídla sportovní výkony i emotivní projevy
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 11.08.2006)
V neděli 9. července se uskutečnil další ze závodů Velké ceny v požárním útoku. Proti předcházejícím závodům VC rozšířilo naše řady i několik družstev z okolních okresů. Startovní pole tak čítalo pěkných 23 družstev mužů a 10 družstev žen.
V Černotíně zvítězili Olšováci a děvčata z Radkovy Lhoty
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 07.08.2006)
V sobotu 8. července se v Černotíně uskutečnil 12. závod Velké ceny OSH Přerov Memoriálu Leopolda Koutného. Soutěže se zúčastnilo 17 družstev mužů a 7 družstev žen.
Radíkov pokořil v Radkově Lhotě traťový rekord
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 07.08.2006)
Ve středu 5. července - v den státního svátku na památku slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje se konala soutěž v požárním útoku v Radkově Lhotě. Letos byla tato soutěž poprvé zařazena do kalendáře Velké ceny OSH Přerov. Cestu do této vísky nedaleko Dřevohostic našlo 18 družstev mužů a 8 družstev žen.
X. soutěž VC OSH Přerov v Jindřichově
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 13.07.2006)
V loňském roce proběhly v Jindřichově úpravy sportoviště, na němž se pořádají hasičské soutěže. Prvního července otestovalo 16 družstev mužů a 11 družstev žen nově uzpůsobený areál.
Radíkov zopakoval v Troubkách loňský triumf
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 23.06.2006)
Poslední možností vyladit formu v disciplíně požární útok před Extraligovými závody v Opatovicích a Radíkově byly závody Velké ceny OSH Přerov konané 18. června v Troubkách. Této příležitosti využilo 18 družstev mužů a 11 družstev žen.
Olšovec vyhrál domácí soutěž
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 23.06.2006)
V sobotu 17. června se uskutečnil 6. závod Velké ceny OSH Přerov v Olšovci. Trať v Olšovci byla perfektně připravena a místní areál skýtal veškerý možný komfort pro závodníky. Soutěže se přesto zúčastnilo jen 14 družstev mužů a 6 družstev žen, což byl asi jediný podstatnější kaz na kráse této soutěže.
Pohár SDH Bezuchov putuje do Pravčic
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 16.06.2006)
11. června pokračovala Velká cena pohárovou soutěží v Bezuchově. Počet soutěžních družstev byl 19 družstev mužů a 9 žen. Mezi družstvy se objevili i zástupci okolních okresů a jeden dokonce ze Slovenska. Trasu od Tater až do Bezuchova podstoupili hasiči ze Spišské Soboty.
O postupujících hasičských družstvech na kraj je rozhodnuto
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 16.06.2006)
Vítězná družstva z prvních, okrskových kol Přerovské okresu bylo možno vidět 10. června na okresním kole v Horním Újezdu. O postup na krajské kolo se porvalo 17 družstev mužů a 9 družstev žen.
Velká cena v Býškovicích zamíchala pořadím
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 09.06.2006)
Termín závodu Velké ceny OSH Přerov v Býškovicích kolidoval s prvním závodem Extraligy v Brněnci, a tak se dal očekávat nižší počet soutěžících družstev. Skutečná účast byla pouhých 16 družstev mužů a 5 družstev žen. Letos to byl zdaleka nejnižší počet soutěžících družstev a v porovnání s loňskými závody v Býškovicích to bylo o třetinu soutěžících méně. Kdo však přijel, určitě nelitoval. Místní fotbalové hřiště s mírným klesáním a bohatým trávníkem skýtalo v probíhajícím letošním ročníku prozatím nejlepší podmínky pro dosažení co nejlepšího výkonu.
Boj o vítězství ztěžovalo hasičům počasí
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 02.06.2006)
Počasí na zahajovacím závodě Velké ceny OSH Přerov (VC) v Hlinsku bylo nečekaně přívětivé. Jeho vrtkavost v posledních týdnech nezná mezí, což se projevilo na druhé soutěži VC konané 28. května ve Lhotě u Lipníku. Chvílemi svítilo slunce, z ničeho nic však přišel mrak a kdo mohl, ten se schovával před kapkami deště v úkrytu plátěných přístřešků postavených v okolí soutěžní dráhy. Soutěže se zúčastnilo 19 družstev mužů a 8 družstev žen.
Radíkov předvedl v Hlinsku vichr z hor
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 26.05.2006)
Předpověď počasí nezněla na minulý víkend nijak optimisticky. Přesto se počasí nakonec umoudřilo a sluníčko se od nedělního rána snažilo vyhnat všechny hasiče zpoza pecí a z postelí na první závody Velké ceny do Hlinska u Lipníku nad Bečvou . I díky němu se nakonec zúčastnilo 25 družstev mužů a 12 družstev žen.
Velká cena již tuto neděli!!!
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 18.05.2006)
Po nekonečně dlouhé zimě se příznivci hasičského sportu a zvláště pak královské disciplíny - požárního útoku konečně dočkali. Hasičská družstva přerovského okresu čeká po měření sil v okrskových kolech pekelně ostrý test. 21. května totiž slavnostně začíná 12. ročník Velké ceny Okresního Sdružení Hasičů (VC OSH) Memoriálu Leopolda Koutného.
Nervy drásající bitvu zvládl nejlépe Radíkov
(Jan Skopalík, Velká cena OSH Přerov, 30.09.2005)
Posledním závodem Velké Ceny OSH Přerov (VC) pravidelně bývala exhibice, které se účastnila pouze nejlepší desítka družstev z kategorie mužů a žen okresu Přerov. Rozdělovaly se zde ceny za konečné výsledky ve VC a za předvedené výkony se rozdělovaly pouze poháry pro nejlepší. Letos došlo k podstatné změně - název Exhibice soutěži zůstal, ale soutěž byla otevřená i pro další družstva, jelikož se i zde soutěžilo o body do celkové tabulky VC. V sobotu 24. září do Černotína přijelo ve snaze vylepšit své postavení v konečné tabulce 15 družstev mužů a 6 družstev žen. Autorem fotografií je Roman Hynčica a kolektiv.

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů