Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 15 (z celkem 78 nalezených)    

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|

Pozvánka na schůzi MSP 16.12. 2009
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 06.12.2009)
Ve středu 16. prosince od 18 hodin se ve zbrojnici ve Velkých Hošticích bude konat schůze rady MSP a všech zájemců o pořadatelství MSP v příštím roce. Z kapacitních důvodů se z každého sboru dostavte v počtu maximálně dvou zástupců.
Na hněvošickém pahorku konečně zvítězili domácí
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 21.07.2008)
Po čtrnáctidenní pauze se v neděli 20. července konalo 7. kolo letošního ročníku Moravskoslezského poháru. S pověstným hněvošickým pahorkem se přijelo poprat 30 družstev mužů a 8 družstev žen. A hned od začátku bylo na co koukat.
Schůze MSP pro rok 2008
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 23.11.2007)
Zdravím všechny, v pátek 14. prosince 2007 v 18:00 hodin se v hasičské zbrojnici ve Velkých Hošticích uskuteční schůze rady Moravskoslezského poháru a všech zájemců o pořadatelství soutěží v příštím roce. Bude se jednat o termínovém kalendáři soutěží a případných změnách v pravidlech. Prosíme sbory, aby na tuto schůzi z kapacitních důvodů vyslaly maximálně vždy 2 zástupce. Veškeré dotazy zodpoví pan Kamil Nevřela na telefonním čísle 731 179 225.
Vítězi letošního ročníku Moravskoslezského poháru jsou Bolatice a Hněvošice
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 15.09.2007)
V sobotu 15. září proběhlo v Milostovicích závěrečné kolo letošního ročníku Moravskoslezského poháru. Téměř podzimní, ale zato slunečné počasí přilákalo 20 mužských a 7 ženských družstev. O celkových vítězích v obou kategoriích už bylo rozhodnuto dříve, a tak se čekal hlavně souboj o druhé a třetí příčky.
Velké Hoštice vítězí v Oldřišově
(HONZA M. Neplachovice OP, Moravskoslezský Pohár, 15.08.2007)
V neděli 12.8.2007 se na předposledním kolo letošního ročníku Moravskoslezského poháru v Oldřišově sešlo celkem 34 družstev. Soutěžilo se v místním parku vedle rybníka. Pro nedostatek prostoru se byla trať na 2B v obou kategoriích. Náběh k základně je na asfaltovém chodníku a je poměrně dost do kopce. Pak již následuje travnatý povrch. Počasí bylo ideální, jen mírně foukal vítr.
Moravskoslezský pohár v Chlebičově
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 12.08.2007)
V sobotu 11. srpna bylo na pořadu další kolo MSP v Chlebičově. Závodníky přivítala nově upravená trať a počasí pod mrakem. I přes trochu slabší účast šestnácti mužských a devíti ženských družstev bylo na co koukat – na 3B trati padly hned tři sedmnáctky!
Bolatice doma zvítězily
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 06.08.2007)
Tuto slunečnou neděli 5. srpna se do Bolatic sjelo 22 mužských a 10 ženských družstev. Soutěž byla velmi dobře připravena, což se ostatně od extraligou ostřílených pořadatelů dalo čekat. Zpestřením soutěžního dne byla mimo jiné dechová kapela a kolo štěstí. Na trati s mírným převýšením nakonec padly dvě sedmnáctky.
Moravskoslezský pohár se ve Služovicích přehoupl do poslední třetiny
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 30.07.2007)
Na poměrně náročné trati byly dnes k vidění v obou kategoriích slušné výkony, a i když byl v mužské kategorii vytvořen nový rekord trati, pod hranici osmnácti sekund se nevešel. Za zmínku jistě stojí, že časy družstev na prvních čtyřech místech jak u mužů, tak i u žen, se vešly do jedné sekundy.
Moravskoslezský pohár v Michálkovicích
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 29.07.2007)
Tento článek napsal Martin Richta alias m@rvays. Osmé kolo letošního seriálu MSP pokračovalo v hasičském areálu v Michálkovicích. Sjely se zde na dvě desítky mužských družstev a jedenáct družstev žen. Pravda je, že trať samotná nebyla zrovna nejlepší, zato soutěž celkově byla připravená skvěle a vše proběhlo jak má. Soutěž ozdobila kvalitní časomíra od profesionálních hasičů a celou soutěž zkušeně vedl komentátor.
V Neplachovicích si Bolatice i Hněvošice upevnily vedení
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 23.07.2007)
Po sobotní soutěži v Pustkovci se v neděli všichni přesunuli do Neplachovic. Tímto sedmým závodem se letošní ročník MSP přehoupl do své druhé poloviny. Na kvalitně připravené a velice rychlé trati padaly ještě lepší časy než o den dříve, ovšem stejně tak jako v Pustkovci, i zde z dvaceti mužských družstev nedokončilo šest.
6. kolo Moravskoslezského poháru v Pustkovci
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 23.07.2007)

Moravskoskezský pohár a extraliga na jednom hřišti – to je již tradičně k vidění v Pustkovci, a nejinak tomu bylo i letos. Počasí zprvu nevypadalo příliš dobře, ale postupně se vyvinulo do tropického dne. Z celkového počtu pětapadesáti družstev soutěžilo v MSP 20 mužských a 10 ženských týmů.

Hněvošický pahorek 2007
(Pavel Straub, Moravskoslezský Pohár, 16.07.2007)
V neděli 15.7. se na další kolo Moravskoslezského poháru sjelo do Hněvošic rekordních 29 družstev mužů a 11 družstev žen. Za krásného počasí je čekala jako obvykle náročná trať na 2B s více než desetimetrovým převýšením.
Festival chyb
(HONZA M. Neplachovice OP, Moravskoslezský Pohár, 08.07.2007)
Čtvrté kolo letošního ročníku Moravskoslezského poháru se konalo v den státního svátku 5.července 2007 na školním hřišti v Mladecku. Základna je položená na koberci a pak již následuje travnaté hřiště. Počasí bylo velmi nestálé. Neustále na obloze kroužily mraky, ale výrazného deště jsme se naštěstí nedočkali. Zato vítr byl nepříjemný a ten komplikoval celou soutěž. Právě proto bylo k vidění spoustu chyb.
Neplachovice bodují časem 17,55
(HONZA M. Neplachovice OP, Moravskoslezský Pohár, 03.07.2007)
Po takřka měsíční pauze se v neděli 1.7.2007 konalo další kolo Moravskoslezského poháru. Tentokrát byl hostitelem dobrovolný hasičský sbor z Velkých Hoštic. Soutěž se konala na perfektním trávníku místního fotbalového hřiště. Základna byla položena na kobercích. Počasí bylo letní a účast družstev velká. Soutěžilo celkem 25 družstev mužů a 11 družstev žen. Letos to bylo první kolo, kde se soutěžilo na 3B.
... kdo zastaví Bolatice a Hněvošice?
(HONZA M. Neplachovice OP, Moravskoslezský Pohár, 13.06.2007)
Ano je to tak. Již druhý závod letošního ročníku s přehledem vyhrály Bolatice v mužské  kategorii a Hněvošice v ženské části. Obě družstva předvedla, že jsou právem mistry MSP. Závod se tentokrát konal 9.6.2007 v Sádku. Zdejší trať je specifická terénní vlnou, která je asi tak 3 metry od základny. Terén se zde zvedá o 1,2 metru a pak se již běží po rovině. Soutěžilo se na 2B. Za velmi teplého a slunného počasí přijelo celkem 33 družstev.

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů