Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 15 (z celkem 45 nalezených)    

|0-15|15-30|30-45|

Termínovka GP Hodonín 2012
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 09.01.2012)

Další ročník hasičské Grand Prix Hodonínska mužů a Disgrafik Grand Prix žen zná termíny jednotlivých soutěží v roce 2012. Mužská liga bude mít stejně jako v loňském roce dvanáct soutěží, děvčata se utkají na čtrnácti kláních. Významnou novinkou letošní pravidel bude fakt, že technické podmínky se budou shodovat s pravidly Extraligy ČR v PÚ. Nadále však platí možnost výpůjčky jednoho člena družstva. Odkaz na kompletní pravidla bude brzy k dispozici na stránkách OSH Hodonín.

Tituly Grand Prix patří Velké a Kuželovu
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 01.09.2011)
Napětí, že by se dalo krájet předcházelo nedělní poslední štaci letošního ročníku Grand Prix v požárním sportu na Hodonínsku. Před finálovým kláním ve Velké nad Veličkou nebylo o vítězi rozhodnuto jak mezi muži, tak ani mezi ženami. Právě domácí hasiči měli před závěrečným dílem ligy na vlas stejně bodů jako kluci z Mistřína. Mezi děvčaty vedly hasičky z Kuželova před sousední Hrubou Vrbkou o osm bodů a jistotu prvního místa také stoprocentně neměly.
Vrbecká soutěž přepisovala rekordy
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 22.08.2011)

Doslova zemětřesení znamenal pro historické okresní tabulky víkendový předposlední díl hasičské Grand Prix na Hodonínsku. Tradičně velmi rychlá trať v Hrubé Vrbce přinesla rekordní časy v kategorii mužů i žen. Kluci z Vések nejdříve pokořili rekord zdejší dráhy, děvčata z Kuželova pak dokonce na setinu vyrovnala rok starý okresní rekord hasiček z Petrova.

V petrovské loterii se radovaly Mistřín a Lipov
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 04.07.2011)
Přesnou polovinu má za sebou letošní ročník okresní Grand Prix v požárním sportu. Šesté kolo z dvanáctidílného seriálu přivítal první červencový víkend areál v Petrově. Bojovat se soupeři, ale i s chladným počasím, dešťovými přeháňkami a hlavně nepříjemným nárazovým větrem přijelo osmnáct družstev mužů a šest kolektivů žen z Hodonínska a Uherskohradišťska.
Déšť, vítr a zima svědčily Hrubé Vrbce
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 01.06.2011)

 Počasí, že by psa nevyhnal. Z nebe provazy vody, boční nárazový vítr a na teploměru jen něco málo přes deset stupňů. Podmínky ideální na posezení u horkého čaje někde v teple u krbu, už míň na požární sport. Do Čeložnic na čtvrtý díl hasičské Grand Prix si přesto poslední květnovou sobotu našlo cestu čtyřiadvacet soutěžních týmů.

Premiérový Apríl Cup putuje na Horňácko
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 03.05.2011)

Netradičně, už poslední dubnový den, odstartovala nová sezona požárního sportu na Hodonínsku. Dvanáctidílný seriál Grand Prix se rozběhl v perfektně připraveném areálu ve Vacenovicích. Premiérový Apríl Cup přilákal na tři desítky družstev mužů a žen.
Hned první ligové dostaveníčko ukázalo, že kostky nebo lépe řečeno hadice budou možná letos vrženy trošku jinak než v předešlých letech. Na místa tradičných favoritů se dravě cpou další týmy. Celá liga se navíc zdá být čím dál víc vyrovnaná.
Ale pojďme postupně…

Termínovka GP Hodonín 2011
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 10.01.2011)

Termínovka Grand Prix Hodonínska již zná kompletně své termíny pro sezonu 2011. Oproti loňskému roku se seriál rozrostl o dvě soutěže. Konkrétně jarní soutěž ve Vacenovicích, která celý ročník otevře. Svoji obnovenou premiéru pak po mnoha letech zažije pohárovka ve Vřesovicích.

Pozvánka na schůzku Grand Prix Hodonín
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 08.11.2010)
Ve čtvrtek  11. 11. 2010 od 18:00 hodin se v hasičské zbrojnici v Petrově uskuteční schůzka Rady Grand Prix okresu Hodonín, pořadatelů soutěží v požárním sportu a zástupců soutěžních družstev.
V Grand Prix triumfovali znovu kluci z Vlkoše a poprvé děvčata z Kuželova
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 31.08.2010)
Řev silných strojů, hlasivky vyhecovaných soutěžících i nadšených fanoušku požárního sportu na Hodonínsku pro letošek utichly. Okresní ligu zakončila tradičně soutěž ve Velké nad Veličkou. Na Horňácko přijelo o poslední body bojovat početné startovní pole pětadvaceti mužských a třinácti ženských kolektivů.
Termínovka GP Hodonín 2010
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 20.02.2010)

V tabulce níže jsou uvedeny místa a termíny soutěží Grand Prix mužů a žen v okrese Hodonín. V letošním roce jsou nově všechny pohárové soutěže zařazené do seriálu Grand Prix jednokolové, bez ohledu na počet zúčastněných družstev.

Pozvánka na schůzku rady GP Hodonínska
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 04.12.2009)
V úterý 8. prosince od 18:30 hodin se v hasičské zbrojnici v Petrově uskuteční tradiční schůzka rady Grand Prix Hodonínska v požárním sportu. Programem schůze bude sestavení termínového kalendáře pro sezonu 2010, úprava pravidel a další organizační záležitosti. Účast zástupců SDH, které chtějí v následujícím roce pořádat soutěž zařazenou do tohoto seriálu je nutná. Zváni jsou i ostatní pořadatelé a členové soutěžních družstev.
Tituly v hasičské Grand Prix letos patří Vlkoši a Petrovu
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 08.09.2009)
Hodonínská hasičská Grand Prix mužů i žen hlásí pro letošek dobojováno. Stejně jako loni se o ligovou tečku poslední prázdninový víkend postarala soutěž ve Velké nad Veličkou. Rozloučit se sezonou se na Horňácko přijelo téměř čtyřicet týmů.
Pohárovku v Rohatci znehodnotil vydatný liják
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 21.07.2009)
Nepříjemný nárazový vítr a provazy deště. S podmínkami na samé hranici regulérnosti bojovali více než s časomírou a soupeři minulou sobotu hasiči a hasičky při dalším díle okresní ligy v Rohatci. Radost z rekordní účasti dvaadvaceti mužských a devíti ženských družstev pořadatelům příliš dlouho nevydržela.
Hasiči z Vlkoše v úvodu Grand Prix drtí soupeře
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 02.06.2009)
Vydatné přívaly deště dlouho ohrožovaly osud druhého závodu letošní hasičské Grand Prix. Trať v Čeložnicích zkrápěly provazy vody celé sobotní dopoledne. Hodinu před zahájením soutěže se ale počasí naštěstí umoudřilo. Na dvacet mužských a deset ženských kolektivů se dokonce občas usmálo i slunce. Mezi startujícími tentokrát chyběl první tým Vacenovic, další favorité, v čele s Vlkošem nebo Petrovem, ale pod Chřiby dorazili.
Termínovka GP Hodonín 2009
(Luděk Durďák, Grand Prix Hodonín, 01.02.2009)
V neděli 7. prosince proběhla v petrovské zbrojnici schůzka pořadatelů Grand Prix Hodonínska. Kromě zhodnocení uplynulé sezony byl sestaven také kalendář soutěží pro letošní rok. Jak to teda v roce 2009 bude vypadat?

|0-15|15-30|30-45|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů