Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 15 (z celkem 16 nalezených)    

|0-15|15-30|

VCÚ - Bošín a Dolnotřešňovandy nástřiky umí!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 29.06.2009)
Třetím závodem pro letošní ročník VCÚ byl stanoven Hornotřešňovský pohár, který jak je zde zvykem byl na dvě hadice B pro obě kategorie a nástřikové terče. Na trůn nástřikových králů se opět posadili závodníci z Bošína a jako královny této disciplíny je doplnily ženy z Dolního Třešňovce.
VCÚ - V porovnání s extraligou jsme o krok zpět!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 05.06.2009)
Po krásných časech v Mýtě každý očekával, že to extraligovým družstvům ukážeme, jak se běhá na Ústeckoorlicku. Bohužel se nám zase tak nedařilo. Jen Kunčické Áčko dalo čas pod 18s a skončilo do první top desítky. Ani ženám se moc nedařilo, jen jeden čas pod 20s a to od posledního družstva Dolního Třešňovce! 
VCÚ - Dva rekordy na úvod sezóny
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 06.05.2009)
První soutěží pro letošní ročník Velké ceny Ústeckoorlicka nebylo jak je zvykem zápolení v Rybníku, nýbrž se letos poprvé běželo na Vysokomýtské trati a to hned dvoukolově. Na to, že tyto závody byly po zimním "spánku", padaly velmi nádherné časy v obou kategoriích. Dvakrát překonaný rekord u mužů a dva časy pod 19s u žen, to málokdo na první soutěži čekal. Musíme ale hned druhým dechem dodat, že se zrychlila přes zimu všechna družstva, když až po 14. místo v soutěži jsou časy pod 20 vteřin, musí všechna družstva, pokud chtějí urvat nějaký ten bodík zabrat.
VCÚ - Obhajoba vítězství se zdařila !!!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 22.09.2008)
Poslední soutěž sezóny, která se již podruhé konala v Nekoři, je velmi oblíbená mezi soutěžícími. Letos se konala v sobotu 20. 9. 2008. Na louku, která slouží, jako hasičské cvičiště se sjelo 19 družstev mužů a 11 družstev žen. Trať byla vyměřena mužům na 3 hadice B a ženám na 2 B s nástřikovými terči. Nástřikové terče i zde prověřily kvalitu proudařů v obou kategoriích. Soutěž se již od samého začátku nesla v duchu oslav.
VCÚ - Útok na rekord nevyšel !!!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 15.09.2008)
Předposledním závodem seriálu VCÚ 2008 byla soutěž v Lanšperku, která se konala v sobotu 13.9.2008 na trati hasičského cvičiště. Do soutěže bylo zapsáno 23 družstev mužů a 11 družstev žen, což byl jedna z nejlepších účastí družstev na soutěži v letošním roce. Tím, že byla soutěž předposlední šancí , jak získat bonusové body za dosažení rekordního času, byly jsme svědky několika vydařených pokusů takzvaně „na krev“. Soutěž se tradičně běhá na trati na 2B se sklopnými terči, což je trať kde bylo dosaženo rekordního času 15,52s.
VCÚ - Bystřec A - MISTR ligy !!!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 09.09.2008)
Podruhé se družstva sjela v historii Lanškrounských soutěží do areálu stanice HZS Pardubického kraje, stanice Lanškroun na místní cvičiště. Trať mírně do kopečku byla vcelku velkým oříškem pro mnohé proudaře , kteří měli hodně problémů doběhnout na čáry sestřiku. V lanškrouně se ještě bojovalo o titul v mužské části seriálu VCÚ. Po Lanškrouně již je rozhodnuto.
VCÚ - Brandýský pavouk plný překvapení
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 02.09.2008)
Brandýské poháry jsou dá se říct tradičním pořadatelem závodu, zařazeného do Velké ceny Ústeckoorlicka. Trať byla v loňském roce posunuta pro muže na 3B, a tak se z Brandýsa stal plnohodnotný závod. Problémy v organizaci zde kompenzuje zajímá finále v podobě vyřazovacích bojů.
VCÚ - Mladkovská rychlá trať!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 28.07.2008)
Hasičské cvičiště, které roste u řeky v Mladkově bylo bojištěm další části Velké ceny Ústeckoorlicka. Asi v Mladkově zaseli nějakou rychlou trávu, protože 11 družstev mužů a 6 družstev žen se dostalo pod hranici 20s. U žen o vítězkách rozhodla setina a to i když byl vítězný čas 18,65s.
VCÚ - Požární útok v centru města!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 20.07.2008)
Nové náměstí v České Třebové bylo svědky dalšího, tentokrát již osmého, závodu Velké ceny Ústeckoorlicka. Asfaltový povrch, rychlá trať a spousta nepovedených pokusů vedlo k tomu, že nebyly vidět žádné pokusy které by atakovaly hranici rekordů, jak jsme tomu byli zvyklí v poslední době.
VCÚ - Opět rekord-konečně bodovali i muži!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 13.07.2008)
Šest soutěží VCÚ muži nedokázali překonat rekord. V Dolním Třešňovci, za výborných podmínek které pořadatelé připravili, se to konečně podařilo, a to hned dvakrát. Dařilo se i Letohradům. Veteránům a ženám se podařilo ve svých kategoriích zvítězit. Navíc ženám se podařilo totožným výkonem zvítězit i ve finále.
VCÚ - Domácí "Áčko" nepřekonáno!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 07.07.2008)
Na hasičské cvičiště do Bystřece se sjelo 31 družstev mužů a žen z celého okresu, aby zde bojovali, letos již po šesté, o body do Velké ceny Ústeckoorlicka. Před polovinou celého seriálu si domácí Bystřec A upevnil vedení v tabulce a doma zvítězil.
VCÚ - Sezóna rekordů, padl další!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 30.06.2008)
Soutěž O černého výra se konala již po sedmnácté na hřišti Pod lesem v Černovíru. V letošním roce, byl již několikrát překonán nějaký rekord, nejinak tomu bylo právě i zde. Opět se o tuto skutečnost postaraly ženy a posunuly hranici rekordu na nástřikové terče pod 23s.
VCÚ - Další rekord u žen, tentokrát nástřik!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 09.06.2008)
Po soutěži v Horním Třešňovci, který byl sobotní částí soutěžního víkendu, se opět rozdělovaly bonusové body za překonání rekordu. Hned dvě družstva žen překonala dva roky starý rekord Nekoře na nástřikové terče.
VCÚ - Kunčický double ve Vysokém Mýtě!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 02.06.2008)
Druhá soutěž víkendu, která se konala v neděli 8.6.2008 ve Vysokém Mýtě, kterou v mužské kategorii ovládla družstva z Letohradu - Kunčic, byla doplněna o nadstavbovou minisoutěž "o nejrychlejší zadek VCÚ". Nejrychleji tuto disciplínu zvládli domácí a ženy z České Rybné.
VCÚ - Měřili jsme síly s Extraligou!
(Tomáš Valda, VC Ústeckoorlicka, 02.06.2008)
Druhá soutěž Velké ceny Ústeckoorlicka a první soutěž pro letošní rok mezistátního seriálů soutěží Velkopopovický Kozel Extraliga v požárním útoku pro spoustu družstev znamenala překvapení. V ženách na okrese vyhrál Turov a druhé byly Dolní Libchavy.

|0-15|15-30|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů