Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 15 (z celkem 29 nalezených)    

|0-15|15-30|

Na poslední soutěži Táborské hasičské ligy se definitivně rozhodlo o celkovém pořadí V. ročníku
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 22.09.2011)
Jelikož už šlo o poslední soutěž této sezony a mezi prvními příčkami nebyly velké rozestupy, byl dnes každý získaný bod k dobru. Bojovalo se opravdu do posledních sil. Tím se stala závěrečná soutěž velmi atraktivní. Nejprve na dráhu nastoupili muži. V polovině této kategorie začaly běhat ženy střídavě z druhé základny.
Na předposlední soutěži THL padla dvoreckým ženám „šestnácka" a zná se už vítěz mužské kategorie
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 15.08.2011)
Sbor dobrovolných hasičů Chotěmice pořádal netradičně v neděli 7. srpna 2011 již 13. kolo ze seriálu soutěží Táborské hasičské ligy. VIII. ročník soutěže „O pohár SDH Chotěmice" se odehrál na místním hasičském hřišti. Pořadatelé měli vše dobře organizačně zajištěné. Nechybělo pečené prasátko ani pivečko. Celý den byl přenášen online na hasičské televizi hasiči150.tv, kde je uložen i záznam.
Táborská hasičská liga se chýlí ke konci
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 15.08.2011)
V sobotu 6. srpna 2011 se příznivci hasičského sportu sjeli do Řepče. Konal se zde jubilejní V. ročník soutěže „O pohár starosty obce Řepeč“ a zároveň 12. kolo Táborské hasičské ligy. Ta pro rok 2011 obsahuje 14 kol. Již brzy tedy zjistíme vítěze letošního ročníku. Tentokrát byl celý závod přenášen online na webu www.hasici150.tv. Na stejném odkazu je uložen záznam celé soutěže.
Hasičskou soutěž v Želči nezastavil ani déšť...
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 05.08.2011)
V sobotu 30. července se konalo 9. a 10. kolo soutěží ze 14-ti dílného seriálu Táborské hasičské ligy. Denní soutěžní klání proběhlo v Želči a noční v Krátošicích. Největší problém dělalo počasí. Stále pršelo a byla zima. Připomínalo to spíše apríl než letní prázdniny.
...tak jako noční soutěž v Krátošicích
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 05.08.2011)
V sobotu 30. července byl ve 21:00 hodin zahájen VI. ročník noční soutěže „O pohár starosty obce Krátošice“. I přes nevlídné počasí se ho zúčastnilo 31 mužských a 13 ženských týmů. Soutěž se konala na místním hřišti pod rozhlednou. Naštěstí pořadatelé zajistili dostatek stanů, pod které se soutěžící mohli schovat před silným deštěm. Požární útoky mohli pozorovat z dálky na velké projekci. Hlavní rozhodčím byl opět pan Šustr. Na čáru stříkání dohlížel pan Čihák.
Soutěž v Kozmicích byla štědrá na osobní rekordy
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 19.07.2011)
V sobotu 16. června 2011 proběhlo 9. kolo ze 14-ti dílného seriálu soutěží Táborské hasičské ligy. O pohár SDH Kozmice usilovalo 24 mužských a 11 ženských týmů. Do finále postupovalo 7 vylosovaných družstev. Hasičské klání se konalo na zdejším fotbalovém hřišti s asfaltovou základnou. Počasí bylo nezvykle slunečné. Během této soutěže kupodivu nespadla ani kapička.
Na noční soutěži v Tučapech padaly rekordy
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 05.07.2011)
V sobotu 2. července 2011 pořádali dobrovolní hasiči z Tučap již VIII. ročník noční hasičské soutěže v požárním útoku. I když počasí moc nepřálo, nakonec o putovní pohár obce Tučapy bojovalo 16 ženských a 41 mužských družstev. Běhalo se na hlavním fotbalovém hřišti střídavě ze dvou základen. Soutěžící ji museli opustit do 4 minut. Na dodržování pravidel THL dohlížel hlavní rozhodčí J. Šustr. Čáru stříkání kontroloval J. Čihák a koš J. Janoušek. Časomíra přijela opět ze Strmilova.
Po “Memoriálu Michala Velíška” vedou THL Chotěmice
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 29.06.2011)
V sobotu 25. června se konalo 7. kolo ze 14-ti dílného seriálu soutěží Táborské hasičské ligy. Tímto jsme se dostali do poloviny sezóny. Nyní se sbory dobrovolých hasičů podívali do obce Chrbonín, kde je požární sport velice oblíbený. Na místním fotbalovém hřišti pořádali již IX. ročník soutěže s názvem “Memoriál Michala Velíška”. Nejprve proběhla soutěž dětí. Poté byl nástup všech družstev, při kterém starosta obce pan Tupý přivítal všechny zúčastněné a zahájil hasičské klání. Na pravidla dohlížel hlavní rozhodčí J. Šustr spolu s J. Čihákem a J. Janoušekem. Za správnost měření zodpovídala strmilovská časomíra.
VI. ročník soutěže v PÚ „O pohár starosty obce Košice“
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 21.06.2011)
V sobotu 18. června se v Košicích konala 6. soutěž Táborské hasičské ligy. Už od rána se to zde hemžilo hasiči všeho věku. Na místní fotbalové hřiště se sjelo19 dětských družstev, která soutěžila dle pravidel hry o PÚ – Plamen v kategorii mladší a starší mladí hasiči. Domácí družstvo Košic vyhrálo kategorii mladších hasičů.
Noční soutěž v Kamenici nad Lipou
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 14.06.2011)
Ta je atypická tím, že všichni běhají na “2B” , do kopce a ještě k tomu na dlažebních kostkách, které velmi kloužou. Proto se zde neočekávali žádné rekordní časy. Ve 20:00 hodin byl nástup družstev, kterých se sjelo opět dost - 33 mužů a 12 žen. Několik minut poté začala běhat kategorie žen.
Hasiči z Táborské hasičské ligy se naposledy podívali mimo okres Tábor
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 14.06.2011)
V sobotu 11. června vyjeli hasiči z THL naposledy soutěžit na Jindřichohradecko. Konalo se totiž 4. a 5. kolo ze 14-ti dílné série soutěží v požárním útoku. Slunečné počasí v pozdních odpoledních hodinách vystřídal déšť. Hlavním rozhodčím byl pro změnu pan František Doležal z Dačic. Časomíra ze Strmilova byla v klasickém složení, tedy Jarda a Helenka Paulusovi a Ruda Séč.
Na třetí soutěži THL bodovali Chotěmice
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 31.05.2011)
Poslední květnovou sobotu, tj. 28. května, se konala třetí soutěž ze 14-ti dílného seriálu soutěží Táborské hasičské ligy. Opět jsme se podívali na Jindřichohradecko. Do Heřmanče nedaleko Dačic přijel zatím největší počet ženských družstev, a to celkem 11. Oproti tomu, mužských družstev se sjelo pouze 21. Jedním z důvodů nízké účasti bylo zřejmě deštivé počasí, které se umoudřilo až při závěrečném nástupu. Běhalo se na travnatém povrchu. Problémový byl náběr vody, jelikož základna byla z kopce. I to však natolik neovlivnilo soutěž, která v mužské kategorii neměla nouzi o dobré časy.
Táborská hasičská liga má za sebou druhou soutěž
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 23.05.2011)
Dobrovolní hasiči z THL prožili 21. května soutěžní sobotu. Příznivci hasičského sportu museli poprvé vyjet mimo okres Tábor. O pohár SDH Žďár přijelo na Jindřichohradecko bojovat pouze 22 mužských a 7 ženských družstev. Pravidla kontroloval J. Čihák (hlavní rozhodčí a startér), J. Janoušek (koš) a J. Šustr mladší (terče). Vše nasvědčovalo k příjemně prožitému dni. Doprovázelo ho krásné slunečné počasí a zábava s živou hudbou. Účastníci navíc mohli využít místní nabídky občerstvení.
Jubilejní V. ročník Táborské hasičské ligy byl zahájen ve Dvorcích
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 17.05.2011)
V sobotu 14. května odstartoval 5. ročník 14-ti dílného seriálu soutěží s názvem „Táborská hasičská liga“. Jak již tomu bývá zvykem, první soutěž roku 2011 se konala ve Dvorcích. O pohár místního SDH bojovalo 29 mužských a 10 ženských družstev z celého Jihočeského kraje. Po zimě byli všichni zvědaví, jak to zase vše dopadne. Všichni sledovali, v jakém složení se kdo ukáže, zda týmy přes zimu vyladili mašiny nebo zda se na THL ukáže nový soupeř.
Dobrovolní hasiči ukončili sezonu ve Zhoři u Tábora
(Petr Růžička, Táborská hasičská liga, 29.10.2010)
V sobotu 25. září 2010 naposledy změřili své síly dobrovolní hasiči z Táborské hasičské ligy. Patnáctý ročník Memoriálu Josefa Tupého poprvé doprovázelo podzimní deštivé počasí. To ale neodradilo diváky ani soutěžící. Posledního kola se zúčastnilo 32 mužských a 12 ženských družstev.

|0-15|15-30|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů