Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Ročník 2011
 Výsledky soutěží
 Rozpis soutěží
 Celkové pořadí



  Webmaster

 
 
 Liga ČR ve výstupu na věž poprvé ve Zlíně  
Autor: Antonín Minarský  17. 08. 2005
     Nádherné souboje na zlínské věži rozhodli již v předposledním závodě Ligy o jejím vítězi i o druhém v pořadí.
 


     

Předposlední závod Ligy ČR ve výstupu na věž 2005 zavítal 12.srpna poprvé do Zlína.

Hezky upravený areál, slunečné počasí a fundované komentování pana Plachého – to vše přispělo k pohodě a dobré atmosféře. Z prvních osmi vedoucích závodníků Ligy nestartovali pouze zranění Radek Vyvial a Libor Šťastný, zbylá šestice bojovala o Ligové body velmi urputně a všichni nakonec úspěšně.

 Ligové hodnocení po prvních dvou rozbězích vyhrál Martin PROVAZNÍK z Plzně, za čas 14,56s si připsal 8 bodů za své druhé letošní vítězství, druhé místo a 7 bodů si časem 14,59s vybojoval Karel RYL z Ostravy, 6 bodů za třetí místo získal Jan NEUBERT z Jílového u Prahy výkonem 14,78s. „Čtrnácku“ nám v prvních dvou rozbězích předvedl ještě Alexandr MATOUŠEK z Plzně (14,84s) - 5 bodů za čtvrté místo. Saša se svým výkonem vrátil zpět do červeného ligového dresu určeného pro nejlepší osmičku. Páté místo obsadil Jaroslav HRDLIČKA z Domažlic časem 15,14s – 4 body, šesté místo Pavel SÁDECKÝ z Uherského Hradiště 15,22s – 3 body. Sedmým místem letos poprvé bodoval Milan LINHART z Plzně, za výkon 15,25s získal 2 ligové body. Poslední jeden bod za osmé místo si za výkon 15,50s připsal Martin KULHAVÝ z Liberce.

Po rozdělení bodů do Ligy pokračoval závod třetími pokusy ve kterých byly k vidění ještě dvě „čtrnáctky“ v provedení Jaroslava Hrdličky (14,69s) a nejlepší čas dne 14,53s v podání Martina Provazníka. 

Poslední ligový závod  v pátek 26. srpna v Hradci Králové bude dějištěm urputného souboje o poslední ligové body a tím i o umístění v bodované a finančními cenami ohodnocené osmičce. O vítězi Ligy a o druhém místě je rozhodnuto již teď – Ligu 2005 vyhrál Martin Provazník , který již nemůže být, stejně jako Karel Ryl na druhém místě, předstižen. Souboj se tak rozpoutá o třetí místo, na které může ještě „dosáhnout“ trojice Hrdlička-Sádecký-Kulhavý a o osmé místo, na které může ještě a spirovat duo Šťastný-Snášel.

 Výsledky ke stažení zde.



1975 přečtení | Žádné komentáře | Info-mail | Tisk | Zdroj: Antonín Minarský

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů