Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Ročník 2011
 Výsledky soutěží
 Rozpis soutěží
 Celkové pořadí



  Webmaster

 
 
 Na věžích dobojováno!  
Autor: Antonín Minarský  04. 09. 2005
     Závěrečný souboj na věži v Hradci Králové určil závodníky celkově na 1.-8.místě, kteří si mezi sebe rozdělí jackpot 105.000,-Kč
 


     

Sedmým a posledním závodem byla v pátek 26.8. zakončena Liga ČR ve výstupu na věž 2005

v Hradci Králové. Nejvíce bodů získal v Hradci Jan NEUBERT z Jílového u Prahy za skvělý výkon 14,37s a důrazně si tak řekl o zařazení do reprezentačního družstva na nadcházející mistrovství Evropy.  Favorit závodu, Martin PROVAZNÍK z Plzně „nedal“ první pokus a proto musel ve druhém “jistit“-  pojistil za úctyhodných 14,69s a zapsal si 7 bodů za druhé místo. Pod magickou hranici patnácti vteřin se v prvních dvou pokusech dostal ještě třetí Karel RYL z Ostravy časem 14,80s.

Čtvrtý Jaroslav HRDLIČKA z Domažlic (15,06s) i pátý Alexandr MATOUŠEK z Plzně (15,12s) bodovali v druhém závodě Ligy za sebou, poslední tři bodovaná místa obsadili tentokrát závodníci kteří se v průběhu sezóny na bodovaných místech objevovali jen zřídka.

Tři body za šesté místo získal pelhřimovský Vladimír JANKO za čas 15,23s, po dlouhé době bodoval královehradecký Zdeněk KŘÍŽEK s dvěma body za sedmé místo a čas 15,35s. Osmý, poslední bod získal za čas 15,50s ostravský Milan ONDERKA.

 Po započtení výsledků do ligového hodnocení pokračoval závod  vyřazovacími souboji nejlepších šestnácti závodníků a zde jsme viděli velká dramata.

V jednotlivých rozbězích byli vyřazeni Pavel Sádecký, Martin Kulhavý, Karel Ryl a dokonce i Martin Provazník a Jan Neubert. Ve finále se nakonec sešli Jaroslav Hrdlička a velmi překvapivě domácí závodník Zdeněk Křížek. Úspěšnějším v konečném strhujícím duelu byl domažlický Jaroslav Hrdlička.

Ze závodníků nad 40 let kraloval v Hradci Králové Jaroslav TKÁČ  z Karlových Varů (40let) velmi kvalitním výkonem 16,07s.

V celkovém hodnocení Ligy 2005 vyhrál Martin Provazník z Plzně před Karlem Rylem z Ostravy a Janem Neubertem z Jílového u Prahy.

Liga ve výstupu na věž 2005 bude slavnostně vyhodnocena a finanční ceny vítězům předány na výročním setkání sdružení ČESKÝ HASIČ v sobotu 22.října ve velkém sále hotelu Richmond v Karlových Varech. Konečné výsledky stahujte zde.



2055 přečtení | Žádné komentáře | Info-mail | Tisk | Zdroj: Antonín Minarský

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů