Firesport
Diskuze o požárním sportu

FAQ  |  Hledat  |  Seznam uživatelů  |  Uživatelské skupiny  |  Registrace  |  Profil  |  Soukromé zprávy  |  Přihlášení 

Co delas? PS..

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Firesport -> Zábava
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
booner

PříspěvekZaslal: 25.7.2010 13:48    Předmět: Co delas? PS.. Citovat

nema cenu zminovat jestli je fotbal nebo pozarni sport(zejmena utok), ale k veci sedite nekde napr v hospode prijde rec na sport, co delas za sport? ja hraju fotbal.. aha, a jak vam to jde? kolikati jste. a prijde řada na vas a co delas ty? Ja jsem hasic, delam pozarni utok.. a uz to jede, co to je? aaa... to by mne nebavilo a takove. pritom je to jeden z tech nejdrazsich sportu.
Taky jste se stim setkaly? a jak na takove kecy reagujete?

Naposledy upravil booner dne 28.7.2010 20:40, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: 25.7.2010 21:40    Předmět: Citovat

U nás je to podobné, patříme k okresní špičce, ale v hospodě jsou pořád za hvězdy fotbalisti. Hrajou přece 4. třídu (nejnižší prales) a jsou už druzí od konce..... Very Happy
vasek

PříspěvekZaslal: 26.7.2010 11:48    Předmět: Citovat

U nás to většinou nezalí lidi asociují do "Tahání hadic" nebo "čerpání vody"

PříspěvekZaslal: 26.7.2010 13:09    Předmět: Citovat

U nas navic starosta obce nejak ani nevi co jsou to hasici skoro, a vsechny penize dava na fotbalisty, takze u nas fotbalisti maji dve nove hriste, ale my taháme hadice po silnici do kopce, protoze u nas bud je rovny teren, ale neni tam hydrant, a kdyz uz je tam hydrant tak je to bud do kopce, nebo jiny problem Twisted Evil
Tak jsme si udelaly nazor ze jsme zvedavy jak budou fotbalisti gumovyma kopackama hasit ohen Smile
Ondra K.

PříspěvekZaslal: 26.7.2010 16:21    Předmět: Citovat

kdyby tu bylo tlačítko líbí se mi tak bych na nej kliknul booner Very Happy docela jsi mě pobavil Smile ... jinak u nás v RL je to docela v klidu, je to v podstatě jedinej sport co se tam provozuje jinak jsou tam ještě koně, ale strosta říká že rozpočet dojí hlavně hasiči Very Happy .. ale jinak když se zmíním že jsem hasič a závodím v PÚ tak se většinou blbě ušklíbnou a řeknou něco v tom smyslu " takže hlavně chlastáte že?" ..toš tak to je u nás vv okolí ... jinak kdo nikdy nebyl na žádné soutěži nepochopí Very Happy

http://www.sdhradkovalhota.ic.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
duhanek

PříspěvekZaslal: 27.7.2010 07:06    Předmět: Citovat

Jsou dva způsoby, jak na to lidé reagují

1) Takže hlavně chlastáte - odpověď - ukaž mi spolek, kde se nechlastá Cool

2) To je hezký, že jsi hasič, ale má to něco společného s požárem??? hahahaha - odpověď - ne, nemá, proto platím daně!!!! A pro to, abych pomohl lidem při povodni, nebo uklidit po požáru, nemusím být dobrovolný hasič. Stačí být člověkem!!!

Jinak nevěšte hlavu, všichni jsou zdegenerovaní fotbalem atd... Podobné hlášky poslouchají např. kuželkáři a další jiní sportovci, co se zrovna nehoní za merunou. Já se většinou nad posměvnými reakcemi zasměju s posměváčkem Very Happy . Jinak musím říct že v mém blízkém okolí už je PS docela slavný sport Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Polasek

PříspěvekZaslal: 27.7.2010 10:28    Předmět: Citovat

Moje častá odpověď je, že být hasičem není jen být sportovcem. Pro nás není sport cílem ale prostředkem. Aby jsme byli(připraveni), kdyby něco bylo. A přestože nás povodně jen lízly viděla obec kde byli hasiči a kde fotbalisti. Hasiči v pohotovosti v dešti u břehu a fotbalisti doma u kamen.

Ale tyhle sváry, který je lepší, se vedou mezi všemi sporty. Přiznejte si kolikrát jste si pomysleli něco o cvocích, když vidítě sjezd na horkých kolech, motokros nebo třeba kuželkáře. O rybářích a myslivcích nemluvě. Pokud to nepřesáhne rozumnou mez vzájemného špičkování je nejlepší duhánkuv recept - zasmát se tomu.

Naši kopálisti si o chlastu moc rýpat nemůžou, protože se snima potkáme obvykle po treninku v hospodě. Hrajou třetí třídu, ale chlastaj první ligu.
V poslední době dostali představitelé spolků rozum a spolupracujem. Trénujem na rezervním hřišti na louce jednoho fotbalového nadšence a když jsou velké hice tož večer postavíme mašinu na břeh řeky a hřiště zavlažíme.
stanley- Tylovice

PříspěvekZaslal: 27.7.2010 21:06    Předmět: Citovat

znám spoustu fotbalistů co hlastají víc než hrají a když se jich zeptám za jaký čas uběhnou 100m s hadicí, tak mlčí a já mam klid Very Happy
mates.s
Anonymní

PříspěvekZaslal: 28.7.2010 00:53    Předmět: Citovat

Zdravím Vás přátelé.

Nedá mi to a musím se připojit do diskuze. Jsem členem SDH. Před 4 lety jsem byl vášnivý fotbalista hrával jsem fotbal od svých 5 let do svých 18. Ve fotbale jsme to vystříleli nejvýše to III. třídy. Nadešli časy a léta se ozvaly a s nimi i zdravotní problemy...( starší lidé si řeknou co se mohlo 18 letýmu klukovy stát se zdravím) ale když 13 let huntujete tělo 3x týdně treninkem a 2x týdně zápasem +/- tak to prostě někde znát je...hold časy se mění... už to nebylo ono a treneři vás už taky nebereou tak jak by jste si to představovaly... přestali mě stavět do zápasu na stabilní post a jenom sedíte na lavičce a postaví vás jen když jedete ven a hráčů je málo... (nevýhoda fotbalu)

přišli za mnou kluci od hasičů, jestli bych za ně nechtěl zkusit zaběhnou proud a já to šel z nudy zkusit a nikdy bych neřekl že to bude moje životní láska tenhle sport... na proudu jsem nezustal postupem času jsem skončil na stroji kde jsem dostal i funkci trenera týmu. dobou jsme se vypracovali na uroven týmu který je schope dát solidní čas pod 18s. Požární sport mám tím na mysli požární útok není o 11 lidech který posbírám cestou na zápas.... nejni to o lidech které neposháníte za 2 hodiny před soutěží... dnes je to opravdu SPORT má svoje ligy má svoje pravidla je to sport o sedmi "zapálených" lidech kterých nemůžete nikdy vystřídat protože jste na ně zvyklí a máte v nich svoji jistotu. před 4 lety jsme začínali a prostřídalo se u nás hodně lidí... neměli čas, dávali přednost nečemu jinému, zakládali rodiny a z jiných ruzných duvodu nemohly se tomuto sportu věnovat... heslo jednoho známého týmu: "někdy musíš udělat zle aby bylo dobře" .... a dneska když se zatím ohlídnu - udělal se kus práce... jeďtě na Lenina a umístěte se v první desítce... pro hasiče je to jako pro fotbalistu vyhrát šampionát v MS. Udělejte rekord extraligy a každý k Vám bude vzhlížet s respektem. Ovšem jak všichni víme nejni tento sport levná záležitost... Jenom tisíce za sezonu lítají ve startovném přes opravy mašiny až po nové koupě armatury. V dnešní době je to opravdu drahý sport a hlavně pro chudá SDH - málo která obec je schopná si udržet sportovní družstvo na vysoké úrovni proto se sami hasiči co sportují musí zajistit finance. Mají svoje "hospody", pořádají zábavy soutěže, pro obec pořádají akce typu kácení májek, pálení čarodejnic, dětské dny.... z okolí neznám jinou organizaci která by makala pro obec a do toho ještě stíhala desítky jiných akcí bokem... ale i přes nedostatek financí si ta hrstka lidí řekne... ten sport mi za to stojí protože já chci závodit a chci něco ukázat, chci na tu soutěž přijet, fandit bavit se a jednou za ten si týden pokecat s přáteli které na těch soutěžích potkám...
U nás se za poslední léta nacpaly nehorázné peníze do fotbalu - (nákupy hráčů - nové kabiny atd....) a zatím co se hasiči těch pár let potácely po soutěžích s "eNkovými" pokusy a sbírali teprave zkušenosti byl problem zrepasovat zásahovou mašinu PS12. Je to smutné ale je to tak. Proto fandím sborům které mají stejný problém jako my... tím je národní sport - fotbal. Tímto tento sport nechci odsuzovat, jenom je mi líto spolků kteří jsou jim utlačovány...

Lidé a starostové by si měli vážit více organizace jako je SDH - až jim bude někdy hořet dům nebo stodola těžko budou volat fotbalisty...

a co se sportu týče kdo ho neokusil at nesoudí a dál se drží piva v hospodě...
jezek

PříspěvekZaslal: 28.7.2010 08:01    Předmět: Citovat

zdar! Very Happy
fotbalista sem teda nikdy nebyl (já spíš hokej) Very Happy
ale pod tohle se teda podepíšu!! moooc dobře napsaný!!

cesta do pekel začíná u nás!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
stanley- Tylovice

PříspěvekZaslal: 28.7.2010 19:35    Předmět: Citovat

mate.s : pekne ses rozepsal a naprosty souhlas. Náš tým se po 4 letech konečně ustalil, našetřilo se vybavení a konečně se to začíná projevovat na časech kolem 16....hodně zdaru do dalších let Smile
booner

PříspěvekZaslal: 28.7.2010 20:48    Předmět: Citovat

Souhlasim se vsema Wink
My jsme manšanft slozily pred rokem(do te dobry se 20let jezdila jenom okrsova soutez). Tento rok sjizdime docela celou velkou cenu, a konecne sbirame casy, a ne NP jako vloni Laughing. skoda ze mame jen klasickou ps12 a klasicke zasahove hadice.
Ale ted se na nas usmálo štestí a podarilo se nam sehant aspon 15ctkoví motor, a do zacatku sportovní hadice C(od sponsora) a ukecat vybor at nam koupi ten zbytek B.
Paťa

PříspěvekZaslal: 10.8.2010 21:40    Předmět: Citovat

Musím s tebou mates.s souhlasit. sice tenhle sport dělám 2 a půl roku a začinal jsem ve svých 13-14 letech ted je mi teprve 16 ale mužu říct že tenhle sport taky miluju, neznám nic lepšího. Fotbal jsem hral 3 roky, ale jaksi sem s tim přestal, už jen třeba kvuli tomuž e to nebyla parta a pořád není. Kdežto tady ano.
Kaidas DHZ Dubnica

PříspěvekZaslal: 20.8.2010 11:56    Předmět: Citovat

presne ako pata hovori tak som an tom tak isto aj ja !!! mam 16 zacal sem od 13-14 ,a strasne ma to bavi
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Firesport -> Zábava Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.