Firesport
Firesport
   Firesport soutěže    

  Reklama
/

  Ligy a soutěže
 Břeclavská liga
 Český pohár Velkopopovického Kozla
 Extraliga ČR
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 JL OPEN liga
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Krušnohorská liga
 Ligy - věže
 MSP
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská liga
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská liga
 VC Uh. Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 VC Blanenska
 VC OSH Přerov
 Západočeská liga
 Zlínská liga PS

  Hlavní menu
Statistiky
Ankety
Všechny články
Nejčtenější články


  Seznam rubrik
 Břeclavská hasičská liga
 Český pohár
 Extraliga ČR
 Fotografie
 Grand Prix Hodonín
 Hanácká extraliga
 Havlíčkobrodská liga
 Jihlavské liga OPEN v pú
 Jihočeská has. liga
 Jizerská liga
 Kozel - partner Firesportu
 Krušnohorská liga
 Liga ČR ve výstupu na věž
 Moravskoslezský Pohár
 Nezařazené
 Obchod
 Ostatní
 Pelhřimovská hasičská liga
 Podhostýnská hasičská liga
 Pozvánky
 Prostějovská liga
 SMHL
 Táborská hasičská liga
 Třebíčská okresní liga
 VC Uherské Hradiště
 VC Ústeckoorlicka
 Velká cena Blanenska v PÚ
 Velká cena OSH Přerov
 Video
 Západočeská has. liga
 Zlínská liga požárního sportu

  Webmaster

 
 

    Počet zobrazených článků: 15 (z celkem 84 nalezených)    

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|

SOJKA opět zapracovala – další odhalení tréninkových praktik
(Roman - Radíkov, Ostatní, 21.05.2008)
Po roce jsem se znovu vrátili na soustředění do Plzně a ladili formu na nadcházející sezónu. Po zveřejnění minulého článku si naši reprezentanti dávali pozor na své deníčky, naštěstí se našlo pár neopatrných jedinců a naše pátrací a informační služba SOJKA opět získala některé osobní poznatky. Pro dokreslení celého dění jsme ještě zajistili hlasové záznamy ze stanice HZS Plzeň-Košutka, můžete se tak alespoň trochu vcítit do kůže zúčastněných.
Kancelář pro obec
(Roman - Radíkov, Ostatní, 19.03.2008)
  Dovoluji si Vám touto cestou něco nabídnout a o něco vás požádat. Nabídnout vám chci něco zadarmo – jedná se o počítačový program Kancelář pro obec. Mnozí jej jistě znáte,  potom prosím čtěte až další odstavec. Vy kteří jej neznáte – jedná se o program, který vám značně ulehčí evidenci v oblasti JSDHO a SDH. Mnozí vaši kolegové mi to alespoň písemně potvrdili . 
Jihlavská OPEN liga
(Roman - Radíkov, Ostatní, 10.03.2008)
Zástupci minimálně deseti sborů dobrovolných hasičů z Jihlavska a okolí hodlají založit rychlejší a divácky atraktivnější soutěž v požárním útoku - Jihlavskou ligu OPEN. Projednali to na nedělní schůzi v Nevcehli na Telčsku.„Chceme soutěžit s úzkými hadicemi, jak je běžné po republice," zmínil Milan Beneš z SDH Sedlejov.
Nahlédnutí do deníčku reprezentanta
(Roman - Radíkov, Ostatní, 23.02.2008)
 Od 6. do 10. února se konalo letošní první soustředění, tradičně v Písku. Naší pátrací a informační službě Sojka se podařilo zajistit osobní deníčky některých členů.  Díky nim si můžete každý  představit, jak soustředění probíhalo. Jednotlivé zprávy jsou převzaty přímo z deníčků bez úprav či korekcí.
Rozhovor Milanem Pařilem z Nevcehle
(Roman - Radíkov, Ostatní, 10.02.2008)
Převzato ze stránek SDH Nevcehle. Milan Pařil (Milka) je nejstarší člen týmu. Úspěšně běhal ještě za "starochy" Nevcehle. Kdysi patřil k nejlepším proudařům, roky už ale přibývají :))Milka pracuje v Telči u profíků. Jelikož má v práci spoustu času, stará se nám o údržbu a navazování hadic. Hadice vlastně navazuje většině sborů v širokém okolí.
Dobrá nebo špatná?
(Roman - Radíkov, Ostatní, 10.02.2008)
 Zdroj: Repre SDH - 2007. V tomto článku se můžete dozvědět něco víc o reprezentaci SH ČMS, jejím fungování a hlavně výsledcích ze sezóny 2007. Reprezentace se skládá z lidí, kteří se tomuto sportu věnují buď při škole nebo ve volném čase po zaměstnání. Věk se pohybuje od 18-ti do 32 let, takže určitě má každý šanci bez omezení věkem. Oba z dvojice  trenérů Pěkný & Prodělal jsou našimi dřívějšími úspěšnými reprezentanty a zúročují své dlouholeté zkušenosti v následnících. Vedení svých svěřenců se věnují na úkor vlastního volného času, jako mnoho dalších. Většina odchovanců repre SDH pak pokračuje v reprezentaci profesionálních hasičů.
Mistrovství ČR v Plzni ozdobeno národním rekordem
(Jan Skopalík, Ostatní, 21.09.2007)
Po Ostravském Mistrovství Evropy hasičů a záchranářů ze začátku září se pro hasiče v září uskutečnila další velká akce – Mistrovství ČR v požárním sportu dobrovolných hasičů a hasiček. Na rozdíl od Ostravy však v Plzni po celou dobu mistrovství od pátku 14. září do neděle 16. září panovalo o poznání příjemnější počasí. Výsledky, fotogalerie (více fotek v lepší kvalitě pak bude na připravovaném DVD)
Nová fotogalerie spuštěna
(Roman - Radíkov, Ostatní, 16.09.2007)
Někteří již zaregistrovali změnu odkazu na novou fotogalerii, ve které najdete aktuálně výběr fotografií z extraligy a krajského kola Olomouckého kraje pořádaného v Přerově.Jen extraligových je 3150 z celkových cca 7 tisíc. Kompletní fotografie připravuji na samostatném DVD.
October CUP 2007
(Roman - Radíkov, Ostatní, 13.09.2007)
Pozvánka na October CUP 2007 v Babicích, který se uskuteční 6. října 2007. Soutěžit se bude na 2B v obou kategoriích o velice hodnotné a hlavně užitečné ceny.
Krajské kolo v Přerově
(Jan Skopalík, Ostatní, 13.09.2007)
V sobotu 18. srpna přijela do Přerova nejlepší družstva dobrovolných hasičů Olomouckého kraje, kde od časného rána obsadili spolu se svými příznivci městský stadion Spartak.
Po přistání parašutistů „vlajkonošů“ na travnatém hřišti uprostřed tartanového oválu se soutěžící družstva a rozhodčí seřadili k slavnostnímu nástupu pod hlavní tribunou před zraky diváků a vážených hostů v čele s ministrem vnitra Ivanem Langrem, primátorem města Přerova Jiřím Lajtochem a náměstkem hejtmana Olomouckého kraje Václavem Horákem.
Nové diskuzní fórum - registrace
(Roman - Radíkov, Ostatní, 10.09.2007)
Jak jste si všichni určitě všimli spustili jsme nové diskuzní fórum, které má řadu vylepšení. Dnes bych se chtěl zaměřit na výhody, které se nabízí pro registrované uživatele. 
Jsme opět mistři Evropy v PS!!!!
(Roman - Radíkov, Ostatní, 06.09.2007)
Reprezentačnímu týmu České republiky se podařilo porazit na III. otevřeném Mistrovství Evropy v požárním sportu v Ostravě favorizované týmy Ruska, Běloruska a Ukrajiny a obhájit titul mistra Evropy v požárním sportu, který získal před dvěma lety na II. ME také v Ostravě.
Kompletní výsledky 100m - Ostrava 2007
(Roman - Radíkov, Ostatní, 05.09.2007)
Kompletní výsledky stovek najdete zde
Karel Ryl pátý ve dvojboji na ME v požárním sportu
(Roman - Radíkov, Ostatní, 05.09.2007)
Pouze mistr ČR v požárním sportu Karel Ryl z Ostravy se dokázal vklínit ve dvojboji do první desítky mezi Rusy, Bělorusy a Ukrajince, když v součtu časů ze stovky s překážkami a věže dosáhl na výborné páté místo. Další čeští reprezentanti obsadili ve dvojboji na ME v požárním sportu v Ostravě 11., 12. a 14. místo.
Vítězství dvou Rusů a Bělorusa ve výstupu na věž
(Roman - Radíkov, Ostatní, 05.09.2007)
Pět Bělorusů, tři Rusi a dva ukrajinští reprezentanti se podělili o prvních deset míst ve výstupu do 4. podlaží cvičné věže na Mistrovství Evropy v požárním sportu v Ostravě. Byl to jediná disciplína, která se uskutečnila v areálu hasičské stanice v Ostravě-Porubě, a to ve středu odpoledne, zatímco další disciplíny hostí Městský stadion v Ostravě-Vítkovicích.

|0-15|15-30|30-45|45-60|60-75|75-90|

 
 
  Hledej v článcích
Rozš. hledání

  Reklama
Firesport - vše pro požární sport
Rocková kapela 365


  Diskuze
 VHL Horni Lidec 11.8.2012
 co pro lepší uchycení savice
 Hledáme spolumoderátora soutěže
 Elastické kalhoty
 11. ročník nočnej hasičskej súťaže Mostište -28. júla 22:00


Copyright © 2002 Haka Graphics. Všechna práva vyhrazena.
Žádná z částí webu Firesport nesmí být použita bez souhlasu autorů.
Novinky Extraliga ČR v požárním útoku Ligy požárním útoku Diskuze o požárním sportu a vše s ním související Soutěže, které nespadají do seriálů jednotlivých lig Pozvánky na soutěže Chat pro pokec o požárním sportu Fotografie z hasičských závodů Videa požárních útoků ke stažení Nabídka výrobků pro požární sport Odkazy na ostatní hasičské stránky Sekce, kde jsou příspěvky nezařaditelné do předchozích odkazů